دانش مدیریت

هر آن چه باید از دانش مدیریت بدانید را اینجا بیابید و بخوانید

دانش مدیریت

هر آن چه باید از دانش مدیریت بدانید را اینجا بیابید و بخوانید

در myindustry.blog.ir هر آن چه از دانش مدیریت بخواهید را می توانید بخوانید، بدانید، ببینید، گوش کنید و دانلود کنید ... اینجا متعلق به علاقه مندان به دانش مدیریت است.

ما فکر می کنیم که می توان از هر تجربه ای در مسیر رشد و توسعه کسب و کار استفاده کرد، یکی از کارکردهای فیلم، هم نمایش تجربه های جدید است، خصوصاً اگر فیلم در فضایی واقعی ساخته شده باشد به این هدف بسیار می تواند کمک کند. فیلم سینمایی وال استریت : پول هرگز نمی خوابد، یکی از همان فیلمهاست که ما اسمش را گذاشته ایم، فیلم های مدیریتی؛ این فیلمها می توانند حاوی آموزه های بسیاری برای مدیران و صاحبان کسب و کارها و همچنین دانشجویان رشته های مدیریت و ام بی ای و ... باشد. پیشنهاد می کنم، ادامه این مطلب در مورد فیلم وال استریت : پول هرگز نمی خوابد را بخوانید و از طریق لینک موجود در این صفحه آن را به صورت رایگان دانلود کنید.

وال استریت کجاست ؟

وال استریت (به انگلیسی: Wall Street) خیابان بسیار معروفی است در محلهٔ منهتن کلان‌شهر نیویورک در ایالات متحده آمریکا. ساختمان بازار بورس نیویورک که بزرگ‌ترین بورس جهان از نظر میزان معاملات و حجم مالی است، در خیابان وال استریت قرار دارد.

به گزارش تکناز همچنین مرکز بزرگ‌ترین مراکز اقتصادی ایالات متحده آمریکا و چند بورس مهم اقتصادی این کشور از جمله بازار بورس نیویورک (NYSE)، بازار بورس نزدَک (NASDAQ)، بازار بورس آمریکا (AMEX)، بازار بورس تجاری نیویورک (NYMEX) و میز بازرگانی نیویورک (NYBOT) در این منطقه قرار دارد.

در مارچ 1792، بیست و چهار نفر از بازرگانان سرشناس شهر نیویورک در هتلی به نام کورس دور هم آمدند تا در مورد سامان بخشیدن به بازار اوراق بهادار و کوتاه کردن دست رقبای خود از این بازار صحبت کنند.

داد و ستدهای این بیست و چهار نفر پایه‌های اولیه بازار بورس نیویورک (The New York Stock Exchange) را شکل داد.

یک قرن پیش از آن که استعمارگران هلندی به نیویورک قدم گذاشته بودند، برای ایجاد مانع در برابر سرخپوستان و دزدان دریایی این منطقه دیواری ساختند که بعدها خیابانی که به جای آن ساخته شد، وال استریت نام گرفت.

بعدها تاجران و بازرگانانی که در نیویورک ساکن شدند شروع به ساخت مراکز تجاری، مغازه، شورای شهر و یک کلیسا در همین خیابان کردند.

از آنجایی که در بین سال‌های 1785 تا 1790 پایتخت ایالات متحده بود، ساختمان مرکزی فدرال یا Federal Hall که جورج واشینگن در آن سوگند ریاست جمهوری خورد، در وال استریت ساخته شد.

بازار بورس نیویورک توسط بازرگانان نیویورکی برای اولین بار در ساختمانی واقع در پلاک 40 وال استریت شروع به کار کرد. در آن زمان ریاست این بازار را فردی به نام آنتونی استکهلم در دست داشت و هر روز صبح لیستی از سهام‌هایی که قابل خرید و فروش بودند را اعلام می‌کرد.

در آن زمان برای ورود به هیئت مدیره بورس نیویورک نیاز به داشتن رای دیگر اعضا داشتند. علاوه بر این ورود به بازار مستلزم پرداخت پول برای خریدن جایگاه بود. در 1817 هر جایگاه 25 دلار و در 1827 هر جایگاه 100 دلار ارزش داشت.

آغاز قرن بیستم میلادی شروع ساخت پایه‌های نظام اقتصادی آمریکا در وال استریت بود. در 1901، جی پی مورگان با ساخت یک شرکت چند میلیارد دلاری که "شرکت استیل آمریکا" نام داشت به وال استریت رونق بخشید.

در 1907 اولین موج آشفتگی و رکود گریبان‌گیر وال استریت شد. همزمانی این موج با رکود اقتصادی آمریکا و کاهش 50 درصدی شاخص سهام‌ بازار بورس نیویورک باعث هجوم مردم و سرمایه‌گذاران برای پس گرفتن سرمایه‌های خود از بانک‌ها و موسسات مالی شد.

سرانجام بخشی از این موج به ایالت‌های دیگر آمریکا منتقل شد و بسیاری از بانک‌های بزرگ آمریکا اعلام ورشکستگی کردند.

بسیاری معتقدند کنترل این موج و برگرداندن اعتماد مردم و سرمایه‌گذاران به وال استریت توسط سرمایه‌گذاری به نام جی پی مورگان صورت گرفت.

در آن زمان آمریکا بانک مرکزی نداشت. مورگان با راضی کردن تعدادی از موسسات مالی و بانک‌های دیگر نیویورک صندوقی برای کمک به وضعیت اقتصادی و بانک‌های ورشکسته تشکیل دادند.

همچنین در نوامبر همان سال، مورگان یک شرکت بزرگ راه آهن را که به علت بالا رفتن بدهکاری بخش زیادی از‌ ارزش سهامش را از دست داده بود خریداری کرد و همین کار بازارهای سهام نیویورک را نجات داد.

موج آشفتگی و هراس دوم در سال 1929 گریبان‌گیر وال استریت و سرانجام تمام آمریکا شد.

در اواخر دهه 1920 بورس بازی در بازار سهام نیویورک رواج داشت. رونق خوب بازار که بر پایه رشد صنایع استوار بود هر روز افراد زیادی را به خود جذب می‌کرد. کسبه بورس برای اینکه قیمت پیشنهادی خود را بالاتر ببرند از وام‌های بانکی کلان استفاده می‌کردند تا جایی که از سال 1924 تا 1929 قیمت سهام بازار نیویورک تا 400 درصد افزایش یافت.

اما با رکود صنایع سوددهی سهام این افراد کاهش یافت و بیشتر وام‌های گرفته شده به بانک‌ها پس داده نشد. همین امر باعث وقوع رکود در بازار بورس نیویورک شد.

در اکتبر 1929 بازار 31 واحد و قیمت شاخص سهام نیز 49 واحد کاهش یافت. تا جایی که در پایان ماه اکتبر همان سال بازار به کلی راکد شد و رو به تعطیلی گذاشت.

این اتفاق جرقه بزرگترین رکود اقتصادی آمریکا و غرب را رقم زد که تا جنگ جهانی دوم نیز ادامه پیدا کرد.

در قرن 21 نیز بحران‌های مالی زیادی باعث رکود وال استریت شد. در بین سال‌های 2001 و 2002 حباب دات کام باعث آشفتگی بازارهای آمریکا و مخصوصاً وال استریت شد.

علاوه بر این، رکود بازار مسکن در سال 2006 موج آشفتگی و رکود در بازار بورس نیویورک ایجاد کرد.

بازار بورس نیویورک

این بازار همانطور که گفته شد در 1792 در پلاک 40 وال استریت شروع به کار کرد. در 1865 این بازار به پلاک 10-12 خیابان براد (Broad Street) منتقل شد.

در 22 آوریل 1903 این بازار به ساختمانی 4 میلیارد دلاری در پلاک 18 خیابان براد منتقل شد.

در 1922 یک ساختمان برای دفاتر اجرایی بازار در پلاک 11 وال استریت (محل کنونی بازار بورس نیوروک) بازگشایی شد.

در سال 2008 بازار بورس آمریکا با بازار بورس نیویورک ترکیب شدند و سالن اصلی آن به تالار خرید و فروش بورس نیویورک منتقل شد.

حملات 11 سپتامبر به برج‌های تجارت جهانی در منهتن، باعث از بین رفتن 45 درصد دفاتر اداری وال استریت شد.

از ساختمان‌های دیگر واقع در وال استریت به ساختمان صندوق بانکداران آمریکا، ساختمان ترامپ و ساختمان دویچه بانک که پیشتر متعلق به موسسه مالی جی پی مورگان بود، اشاره کرد.

وال استریت همچنین از جاذبه‌های توریستی منهتن به حساب می‌آید. ساختمان کلیسای ترینیتی و صندوق‌های طلای فدرال رزرو به ارزش 100 میلیارد دلار که حدود 80 فیت زیر زمین قرار دارد از مکان‌های دیدنی وال استریت هستند.

فیلم وال استریت پول هرگز نمی خوابد

نام فیلم : خیابان استریت، پول هرگز نمی‌خوابد – Wall Street Money Never Sleeps

کارگردان: الیور استون – Oliver Stone

نویسنده: الیور استون – Oliver Stone

آلن لوئب – Allan Loeb

استفان شیف – Stephen Schiff

تاریخ ساخت: 9 September 2009

تاریخ اکران: 24 September 2010

بازیگران:

Michael Douglasمایکل داگلاس –

شیا لبوف – Shia LaBeouf

کری مولیگان Carey Mulligan –

فرانک لانگلا Frank Langella –

زمان: ۱۳۳ دقیقه

محصول: آمریکا

معرفی کارگردان:

الیور استون یکی از شاخص‌ترین کارگردان‌های سینمای سیاسی ایالات متحده می‌باشد. او فیلم‌های زیادی در مورد ساختارهای سیاسی ایالات متحده ساخته است و همچنین دو جایزه اسکار بهترین کارگردان را در کارنامه خود دارد. او به دلیل اینکه پدرش از کارگزاران بورس وال استریت بوده به طور ملموس و از نزدیک با وال استریت آشنایی دارد و با آن زندگی کرده است. الیور استون بعد از ۲۳ سال از ساخت قسمت اول فیلم که در دوران بحران اقتصادی دهه ۱۹۸۰ بود این‌بار با ظرافت خاصی قسمت دوم وال استریت را درست بعد از بحران مالی سال ۲۰۰۸ می‌سازد.

معرفی فیلم وال استریت پول هرگز نمی خوابد

فیلم سینمایی وال استریت پولها هرگز نمی خوابند

داستان «وال استریت، پول هرگز نمی‌خوابد» در ادامه قسمت اول «وال استریت ۱۹۸۵» است و اسم فیلم از دیالوگ قسمت اول (پول هرگز نمی‌خوابد) گرفته شده است. گوردون گکو سرمایه‌دار طماع و جاه‌طلب وال استریت حالا بعد از گذراندن محکومیت از زندان آزاد می‌شود و دوباره به سراغ وال استریت می‌رود اما این‌بار در قامت یک مشاور کارکشته برای دانشجویان.

فیلم سینمایی wall street

او در این قسمت دیالوگ کلیدی خود یعنی «طمع خوب است» را به کتاب تبدیل می‌کند. گکو پیرمرد سرد و گرم دیده‌ی وال استریت از طریق جیکوب، خواستگار دخترش که خود از کارمندان وال استریت است دخترش وینی را پس از مدت‌ها پیدا می‌کند. وینی به خاطر تباه شدن زندگیش به دلیل خودخواهی گکو از او متنفر است. دو مولفه‌ای کلیدی این قسمت عشق و ثروت است. عشق و ثروتی که یک دوراهی را پیش روی گکو بعد از پیدا کردن وینی قرار می‌دهد؛ بازگشت به دوران جاه‌طلبی در وال‌استریت یا ماندن در کنار دخترش. الیور استون در نهایت با انتخاب عشق برای شخصیت طماع و حیله‌گر گکو از او یک قهرمان می‌سازد.

برای دانلود فیلم سینمایی وال استریت پول هرگز نمی خوابد روی لینک زیر کلیک کنید

فیلم سینمایی وال استریت پول هرگز نمی خوابد

  • پایگاه اطلاع رسانی صنعت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی